Lapacho-PauDArco te 100 g

Lapacho-PauDArco te 100 g

Pau D’Arco – Lapacho – Inka te – Ipe Roxo – Taheebo – Tabebuia Avellanedae – Tabebuia impetiginosa
Lapacho kommer ifrån trädet Tabebuia Avellanedae i central- och Sydamerika. Inka indianer kallar det "ett livets träd". Lapacho är som annan bark näringsrik och en bra källa till antioxidanter .

Barkteet från Amazonas samlas in från den innersta barken från vilt växande träd i regnskogen och lyder under principerna för hållbar utveckling. från trädet avlägsnas endast en liten bit bark, träden avverkas inte och skadas inte heller. Barken separeras från det yttre och inre skalet, och endast en värdefull och näringsrik torkad inre bark sparas och används till teet.

Lapacho kallas även för Inka te, eftersom det har använts av indianerna som en ört och dryck sedan tusentals år, och tros härstamma från Inka kulturen.

Användningsområde: 1 rågad msk bark 0,5 liter kokande vatten. Koka teet 5 minuter, varefter den sjuda i 15 minuter. En klick citronsaft bidrar till att mineralerna löser sig bättre i vatten. OBS: Ej lämpligt för gravida.

Förpackning: 100 g

Ingredienser: riven lapacho bark.

Ytterligare information: Vegan

Det är beklagligt att vi inte längre kan dela med dig mer information om den här produkten. EU-lagstiftningen förbjuder oss (och alla andra livsmedelsföretagare) från att hävda att dessa produkter kan erbjuda eventuella hälsofördelar. Vi ber kunder nya och gamla för att göra din egen forskning på nätet. Tack för din förståelse.

9,00