Dr Sannas Hälso Såpa

Dr. Sannas Såpa
Dr Sanna Health Soap (Dr Sannas Hälso Såpa) är en hälsofrämjande tvål inspirerad av den gammaldags svenska såpan. Tiotusentals nöjda användare över hela landet har gjort detta till den senaste hälsotrenden!

Dr Sannas Health Soap(Hälso Såpa) är en hälsosam tvål, gjord på tallolja vilket samman med dess pH 10 ger en renande effekt i långa sköna bad och fotbad. Denna naturligt renande såpa har använts i Sverige i århundranden och rekommenderas varmt av ledande hälsoexperter!

• Mild för huden, miljövänlig och effektiv.
• Skönt renande bad: Häll 1–2 dl Dr Sannas Health Soap i badkaret och ligg kvar minst en timme.
• Tag 0,25-0,5 dl till fotbad, det mjukgör förhårdnader och ger skön känsla.

Innehåller endast Sapo kalinus Pinus sylvestris (förtvålad tallolja)

Hälso tvålen har balanserande effekt på huden, och jag använder den som tvål för hela kroppen och tar renande bad med den.

Denna unika svenska produkt är helt naturlig och tillverkad av destillerad tallolja som förtvålats. Den innehåller inga syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel eller parfym.
Varma bad med dr Sannas Såpa

Jag har utvecklat denna metod som innebär att man tar en till två dl Dr Sannas Health Soap i ett varmt bad och stannar i en timme. Än bättre är 2-3 timmar, och då tömmer ut lite vatten och fyller på med nytt hett ett par ggr.

Att ta långbad har en rad hälsofrämjande effekter eftersom huden är vårt största organ och mycket viktigt för utrensningar. Effekten är troligen en kombination av talloljans olika hälsoeffekter och att det är basiskt, vilket i sig är läkande för kroppen som innehåller två tredjedelar vatten.

All användning av tvålen/såpan sker förstås på eget ansvar, och konsultera först din läkare om du har blodtrycksproblem.

De positiva hälsoeffekterna av tallolja tillskrivs dess antibakteriella, smärtstillande, urindrivande, energigivande, antiseptisk, och aromatiska egenskaper. Se mer info under egen rubrik nedan.

Vad jag sett erfarenhetsmässigt är att såpbaden rensar ut mörkt skräp ut huden och det bildas en mörk rand i vattenkanten under de första baden, men inte senare. Det är möjligen AGE-komplex, vilka bildas genom försockring av proteiner i blodet (se länk), och visar sig som mörka pigmentfläckar på huden när man blir äldre.

OBS! Det finns ingen vetenskaplig dokumentation på Dr Sannas Health Soap/Hälso Såpa ännu, enbart erfarenhetsmässig rapportering. Allt användning sker på eget ansvar.

29,95