TrueDark Twilight Sunset Fairlane blåljusblockerande glasögon

TrueDark Twilight Sunset Fairlane

Twilight Sunset Fairlane solglasögon från TrueDark för användning kvällstid/natt.

Produktinformation:
* För användning på kvällen inomhus
* Anti-reflekterande beläggning på linserna
* Snygg, matt svart polykarbonatram
* Vikbart hårt skal till glasögonen
* Mikrofiber rengöringsduk
* Blockerar blått ljus
* Polariserade (reducerar bländning)
* Rep-resistenta polykarbonatlinser
* Graderad toning blockerar 99% blått ljus och 93% -73% grönt ljus
* Mörkare upptill för att skydda mot stark skräpbelysning och även stark bländning. Ljusare nertill för att hjälpa dig utföra uppgifter. Idealisk för att starta din nedvarvningsrutin efter en lång dag - perfekt vid förberedande av middag, koppla av med en bok eller titta på TV. Dessa linser skapades som ett mellan-alternativ som är mörkare än Daywalker-linserna och ljusare än Twilight-linserna.

När du är redo att byta till sömnläge tar du helt enkelt på dig dessa Truedark® röda linsglasögon som talar om för kroppen att det är natt och hjälper dig att bli redo för en fantastisk natts sömn. Du kan fortfarande se för att läsa, titta på TV eller arbeta på din dator/ surfplatta/telefon, medan dina sömnhormoner går över till nattläge. När ditt huvud träffar kudden kommer du att somna snabbt och sova djupare. Twilight-glasögon är också utmärkta för att hantera ändringar i tidszoner, till exempel när du reser. En annan bra användning är för människor (som nya mammor) som går upp mitt på natten och behöver komma tillbaka till sömn snabbt. För dem som bor i nordliga klimat där det är ljus långt på natten kan Twilight-glas ge "tidigt mörker" för att få in bättre sömn på sommaren. TrueDark är utformad för att bäras 30 minuter till 2 timmar innan du lägger dig.

I kombination med användning av TrueDark Daywalker-glasögon på dagen kommer du att få ett dygnet runt-skydd mot skräpbelysning.

Viktig notering:
Kör inte och använd inte tunga maskiner medan du bär dessa. Använd sunt förnuft och undvik körning, använda tunga maskiner eller andra åtgärder som kan påverkas genom att bli trött. Dessa förändrar också färgspektrat.

99,00