Daywalker Fairlane Solglasögon/Aurinkolasit

Gula linser med en klassisk stil för att blockera skräpljus dagtid, de har en mattsvart lättviktsram av polykarbonat. Fotokromiska linser blir mörkare och ljusare när utomhusljuset förändras och blockerar 99% av UVA/UVB.

Produktinformation:

* För dag- och utomhusbruk
* Anti-reflekterande beläggning på UV 400-linser
* Matt svart lätt polykarbonatram
* Vikbart hårt snyggt fodral
* Mikrofiber rengöringsduk
* Lättvikt
* UV 400 gult lins inomhus som övergår till grå lins i solljus
* Blockerar blått ljus
* Fotokromiska linser blir mörkare och ljusare när utomhusljuset förändras till att blockera 99% av UVA / UVB
* Rep-resistenta polykarbonatlinser
* Blockerar ungefär 75% blått ljus
* Truedark® gula linsglasögon är idealiskt för användare som arbetar / bor/spelar i miljöer som är upplysta med konstgjorda ljusstrålar och utsätts för långa tidsperioder med av blåa ljusemitterande enheter (TV-apparater, datorer, surfplattor, telefoner etc.) Gula linsglasögon är perfekta för personer som lider av störd sömn-vakningscykel/dygnrytm. Gula linsglasögon är också idealiska för skiftarbetare eftersom de kan vara mer känsliga för konstgjord belysning under de mörka timmarna de är vakna, vilket stör deras naturliga sömnvakna cykel / cirkadiska rytm.

I kombination med användning av TrueDark Twilight-glasögon på natten kommer du att få 24-timmars skydd mot skräpbelysning.

När du befinner dig i skräpljus inomhus ska du bära dem hela tiden. För utomhus, försök få cirka 2-3 timmars morgon solljus utan solglasögon varje dag. Detta hjälper till att hålla din dygnrytm balanserad. Sedan, när du befinner dig i en utomhusmiljö med mycket bländande ljus, märker du själv att du kisar, eller om du är i starkt eftermiddagsljus, är det perfekt att använda Daylights Transition solglasögon.

TrueDark® Daywalker-glasögon hjälper till att filtrera överflödet av skräpbelysning från konstgjorda ljuskällor när du är inomhus, arbetar på datorer, tittar på TV eller när någon form av skräpbelysning påverkar din prestanda. En viss mängd blått ljus under dagen är bra för dig, och TrueDark® Daywalkers hjälper dig att hitta rätt balans mellan exponering av blått ljus från konstgjorda ljuskällor. TrueDark® Daywalker tonar ned mängden blå våglängder som påverkar din biologi och hjälper till att:

* Blockera skarpa blå ljusvåglängder som släpps ut av lysdioder, elektronik, telefoner, surfplattor och datorer.
* Minska belastningen på ögonen på dagen
* Förbättra den totala sömnen
* Synkronisera din dygnrytm
* Daylight-transition linser är de första blåljusblockande glasögonen som också fungerar som solglasögon. De är strategiskt designade med rena, hållbara polykarbonatlinser.

99,00