TrueDark Kids Superhero Twilight

TrueDark Kids Superhero Twilight

Twilight glasögon från TrueDark till barn med Superhero stil. Röda linser som skyddar mot blått ljus.

Produktinformation:
Barns hjärnor är mer känsliga för skräpljus/blått ljus från miljön än vuxna hjärnor. TrueDark®-tekniken är utmärkt för barn! Använd Twilights när du läser för dem på natten.

Truedark® röda linsglasögon signalerar för kroppen att det är mörkt, vilket hjälper dig att bli redo för en fantastisk natts sömn. Du kan fortfarande se för att läsa, titta på TV eller arbeta på din dator/ surfplatta/telefon, medan dina sömnhormoner går över till nattläge. När du lägger dig för att sova kommer du att somna snabbt och sova djupare. Twilight-glasögon är också bra för att hantera tidszonskiften, till exempel när du reser. En annan bra användning är för människor som går upp mitt i natten och vill somna om snabbt. För dem som bor i nordliga klimat där det är ljus långt in på natten och då kan Twilight-glas ge "tidigt mörker" för bättre sömn på sommaren. Twilights för barn är också bra för att få barn att somna tidigare. TrueDark® är utformad för att bäras 30 minuter till 2 timmar innan du går till sängs eller vill sova. 98% av blåa, gröna och violetta våglängder blockeras.

I kombination med användning av TrueDark Daywalker-glasögon på dagen kommer du att uppleva 24-timmars skydd mot skräpbelysning.

Funktioner:
* Lättvikt
* Starka polykarbonatramar
* Röda linser
* Blockerar blått ljus
* Represistenta polykarbonatlinser
* Mikrofiber rengöringsduk

59,00