TrueDark Twilight Sunset blåljusblockerande glasögon

TrueDark Sunset blåljusblockerande glasögon

-Snygg, special formad design, lättvikt aluminiumram av hög kvalitet, blockerar skräpljus nattetid.

Produktinformation:
Tonad lins, elegant, strömlinjeformad design, matt svart lättvikt i rostfritt stål, skydd mot skräpljus nattetid.

TrueDark®-patenterade röd-till-gulfärgade linser ger skräpljusskydd efter att solen går ner. De är mörkare på upptill för att skydda mot hårda skräpljus. De är ljusare på nertill för att hjälpa dig att utföra uppgifter. Dessa är idealiska för att starta din nedvarvning efter en lång dag - perfekt för att laga middag, koppla av med en bok eller titta på tv. Våra tonade linser skapades som ett mellanalternativ som är mörkare än TrueDark® Daywalker-linserna och ljusare än TrueDark® Twilight-linserna.

När du är redo att byta till viloläge, kan du bara ta på dina Truedark® röda linser som säger åt din kropp att det är mörkt, vilket hjälper dig att göra dig redo för en god natts sömn. Du kan fortfarande se för att läsa, titta på TV eller arbeta på din dator/surfplatta/telefon medan dina sömnhormoner växlar till nattläge. När du lägger huvudet på kudden, kommer du somna snabbt och sova djupare. Twilight-glasögon är också bra för att hantera tidszonskiften, t.ex. när du reser. En annan stor nytta är för människor (som nya mammor) som stiger upp i mitten av natten och behöver somna om snabbt. För dem som bor i avlägsna norra klimat där det är ljust in på natten, kan Twilight-glasögon ge "tidigt mörker" för bättre sommar sömn. TrueDark är konstruerad för att bäras 30 minuter till 2 timmar innan du lägger dig eller vill sova. 98% av blått, grönt och violett våglängder blockeras.

Kombinerade med daglig användning av TrueDark Daywalker-glasögon, så får du ett 24-timmarsskydd mot skräpljus.

TrueDark® Twilight Solglasögon kommer med:
–Polariserad plus antireflekterande beläggning på linser
–Lättviktig matt svart rostfri stålram
–Hårt fodral medföljer
–Rengörningsduk av mikrofiber

När solen går ner är blått ljus inte det enda skräpljuset som kan störa vår sömncykel och det behövs mer än blåa blockerare. Patenterad TrueDark® Twilight är den första och enda lösningen som är utformad för att fungera med melanopsin, ett protein i ögonen som är ansvarigt för att absorbera ljus och skicka sömn/vakna signaler till din hjärna. Utan melanopsin kan melatonin inte bli tillgängligt.

När du bär dina Twilights i så lite som 30 min före sänggående förhindrar du att ditt melanopsin inte upptäcker fel våglängder vid fel tidpunkt. Detta stöder din cirkadiska rytm och hjälper dig att somna snabbare och få mer återställande och vilsam sömn.

Stoppa skräpljus med denna patenterad TrueDark® Twilight-teknik som frigör dina hormoner och neurotransmittorer för att utföra sitt bästa arbete.

–Blockerar de skarpaste blåa, violetta och gröna sömnberövande våglängderna som emitteras från lysrör, lysdioder, elektronik, telefoner, surfplattor och datorer.
–Stöttar din kvälls- och natthormonnivå
–Förbättrar övergripande sömn
–Synkroniserar din cirkadiska rytm

Twilight-linser är strategiskt utformade baserat på forskning och patenterad teknik som använder rena, hållbara solida färgade objektiv snarare än en färg målad över en klar lins. Resultatet är en tydlighet i ljus och konsekvent skräpljus och repskyddad täckning.

Varning!
Kör inte eller använd tunga maskiner när du bär dessa. Använd sunt förnuft och undvik körning med tunga maskiner eller andra åtgärder som kan påverkas genom att bli trött, förändrad djupuppfattning eller förändringar i färgspektrum.

Funktioner:
–Lättvikt
–Snygg, matt svart rostfri stålram
–Polariserade röda linser
–reptåliga polykarbonatlinser
–Antireflekterande beläggning på linser
–Mikrofiber rengöringsduk
–Toningen blockerar en 99% av Blått ljus
–Toningen blockerar 95-73% grönt ljus

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

99,00